Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko iznenađenje

Atletico šokirao Real i pobjegao mu pet bodova

Atletico Madrid (1)
Reuters/Pixsell
29.09.2013.
u 00:09

Loša vijest za Katalonce je ozljeda Messija (zamijenjen u 21. minuti, mišić), a dobra - Barca u prvih sedam kola ima sedam pobjeda

Atletico je nakon 14 gladnih godina dočekao pobjedu nad Realom u španjolskom prvenstvu! Crveno-bijeli slavili su na Bernabeuu 1:0 (Diego Costa, 11 . minuta) pred 79.845 gledatelja i potpuno nadigrali domaćina promašivši još tri čista zicera.

Ancelotti je Luku Modrića i Balea uveo od 46. minute. Luka je imao dva solidna pokušaja iz daljine, a Velšanin je na desnom boku bio odsječen i nemoćan.

 

Barcelona je u gostima pobijedila Almeriju 2:0 pogocima Messija i Adriana. Loša vijest za Katalonce je ozljeda Messija (zamijenjen u 21. minuti, mišić), a dobra - Barca u prvih sedam kola ima sedam pobjeda što joj je najbolji start u prvenstvu u povijesti. Isti učinak ima i Atletico i već bježi Realu pet bodova...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije